Vestland Seilkrets

Trener2-kurs starter 10. november

Til deg som er ansvarlig i seilforeningen: Har dere i seilforeningen husket å melde på deltagere på Trener 2-kurset som starter 10. november? Behovet for trenere dukker ganske sikkert opp til våren…

 

Seil-Norge trenger flere trenere, og 10. november starter vinterens Trener 2-kurs. Det avholdes over 15 kvelder på Teams og avsluttes med Norges Seilforbunds vårsamling i mars. 

Av erfaring vet vi at mange seilforeninger trenger trenere når sesongen nærmer seg, og at det er et stort behov for gode trenere for ungdomsklassene. Trener 2-kurset utdanner trenere til nettopp denne viktige aldersgruppen i norsk seilsport, og derfor denne påminnelsen om at vinterens kurs starter nå 10. november. 

Trener 2-utdannelsen inneholder mange elementer som de som tar kurset vil kunne ha glede av resten av livet – ved siden av at de blir godt utdannete trenere for ungdommer. Å ta dette kurset vil aldri være bortkastet for dem som tar det.

I en artikkel som nå ligger ute på Norges Seilforbunds nettside, vil du få et litt dypere innblikk i hva det vil si å være Trener 2, og om hva som kreves, og hva både forening og trenerne selv vil kunne få av gleder og utbytte av det. Vi håper du vil ta deg tid til å lese den.

Påmeldingsfristen løper ut snart, så husk å melde på trenerkandidater! Her finner du mer praktisk informasjon om Trener 2-kurset! Og her kan du lese om kurset i Min idrett.

 

Her kan du melde deg på til kurset.